Weerbericht:
Zwaar bewolkt en meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeluk in Borssele

Toegevoegd: 08-09-2021, 18.52 uur
Vermoedelijk kwam er een bestuurder van een snorfiets ten val. Vermoedelijk kwam er een bestuurder van een snorfiets ten val.
Vermoedelijk kwam er een bestuurder van een snorfiets ten val.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

BORSSELE - Bij een ongeluk in Borssele is woensdagmiddag één persoon gewond geraakt. Het is nog onduidelijk was er precies is gebeurd.


Even voor half vijf er melding gemaakt van een ongeluk op de Westeindsedijk ter hoogte van de Baandijk. Vermoedelijk kwam er een bestuurder van een snorfiets ten val. Het is niet duidelijk of er nog een andere partij bij de aanrijding was betrokken.

De gewonde is opgevangen in een toegesnelde ambulance. Na behandeling is het slachtoffer met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (8-9-2021 om 19:49)
sja regelmatig is het daar een racebaan, als je er fietst/wandelt komen ze vlak langs gevlogen en dan is het 'net niet raak' maar je schrikt je eigen de pleuris hoe hard een berg van die lui langs komen terwijl je er maar 60 mag.
Cookie-instellingen beheren