Weerbericht:
Zacht en droog najaarsweer, overdag veel zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Politie houdt Belgische scooterdieven aan

Toegevoegd: 12-09-2021, 11.11 uur
Politie houdt Belgische scooterdieven aan
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

HULST - Twee minderjarige Belgische jongens zijn zaterdagmiddag in Hulst aangehouden door de politie. Ze worden ervan verdacht een scooter te hebben gestolen.


Het tweetal viel een getuige op, omdat ze een scooter voortduwden die hij herkende als de scooter van een bekende van hem. De getuige sprak de jongens aan op het Nassaubolwerk en belde de politie. Een van de jongens was al doorgelopen. De ander deed dat toen hij de politieauto in het oog kreeg. Maar na een goede omschrijving van de twee jongens konden zij allebei worden aangehouden.

Op aanwijzing van een omstander werd op de Van Der Maelstedeweg in Hulst de 14-jarige verdachte aangehouden. Even later kon ook de 17-jarige jongen worden opgepakt in de Tabakstraat. Beide verdachten zijn overgebracht naar een politiecellencomplex en legden daar een verklaring af. Rond 23.00 uur zijn beide verdachten in vrijheid gesteld. Hun ouders zijn in kennis gesteld van de aanhoudingen. De scooter is, licht beschadigd, weer terug gebracht naar de rechtmatige eigenaar.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren