Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
39 files van totaal 134 km
-->

Dodelijk ongeluk Langeweg Arnemuiden

Toegevoegd: 14-09-2021, 15.42 uur - Update: 14-09-2021, 18.05 uur
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - Op de Langeweg tussen Arnemuiden en Nieuw- en Sint Joosland is dinsdagmiddag een ernstig verkeersongeluk gebeurd. Hierbij is een mannelijke motorrijder om het leven gekomen.


Op de Langeweg kwam nabij de bocht ter hoogte van de Binnendijk een personenauto in botsing met een motorrijder. Dat gebeurde omstreeks 14.30 uur. Na de melding werden onder meer de brandweer en de traumahelikopter opgeroepen. De helikopter kwam nog wel ter plekke maar vervolgens bleek al snel dat de hulpdiensten niets meer voor het slachtoffer konden doen. De man overleed ter plekke.

De politie heeft de nabestaanden van het slachtoffer op de hoogte gebracht van zijn overlijden. De identiteit is nog niet bekendgemaakt. De bestuurder van de auto is meegenomen door de politie. Na het ongeluk werd de Langeweg direct afgesloten voor al het verkeer. Ook fietsers en voetgangers mochten niet meer passeren.

Rond 16.25 uur arriveerde een politiehelikopter boven de ongevalslocatie. Vanuit de lucht zijn foto's gemaakt waarna de helikopter even later korte tijd aan de grond werd gezet op de Langeweg. Tegen 17.00 uur kon de politie starten met het sporenonderzoek. De verwachting is volgens de Provincie Zeeland dat de weg nog tot 20.00 uur afgesloten blijft.

Zie ook:
-->

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
peter Scheers (14-9-2021 om 20:56)
Geschokt zijn wij van dit bericht, was een goede collega en vriend van vele, mijn gedachten gaan uit naar zijn ouders en vrienden en collega,s en kennissen. R.i.p barry
Jumbo (14-9-2021 om 16:51)
R.I.P.
Carroll S. (14-9-2021 om 16:20)
Zeer treurig. Sterkte aan degene die nog na bestaan.
Johan (14-9-2021 om 16:08)
Je zal zo'n bericht maar krijgen van de politie..... Sterkte voor de nabestaanden!
Cookie-instellingen beheren