Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 27 km
-->

Omgekomen motorrijder 41-jarige man

Toegevoegd: 15-09-2021, 08.31 uur
Het slachtoffer - een 41-jarige man - overleed ter plekke.
Het slachtoffer - een 41-jarige man - overleed ter plekke.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - De motorrijder die gisteren om het leven kwam bij een ongeluk op de Langeweg (N665) tussen Arnemuiden en Nieuw- en Sint Joosland is een 41-jarige man uit Lewedorp. Dat heeft de politie zojuist bekendgemaakt.


Het slachtoffer kwam rond 14.30 uur in de bocht bij de kruising met de Binnendijk in botsing met een personenauto. De motorrijder kwam ten val en overleed ter plaatse. De bestuurder van de auto, een 57-jarige man, bleef ongedeerd. Hij heeft tegenover de politie een verklaring afgelegd.

De weg was gisteren tot in de avond afgesloten vanwege sporenonderzoek. Over de uitkomsten van dat onderzoek - en dus ook de toedracht van het noodlottige ongeval - is overigens nog niets naar buiten gebracht.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AT (17-9-2021 om 17:06)
@Grote smurf. Ik denk dat je even goed moet lezen. Ik zeg juist dat er hier niet over schuld gesproken moet worden. Dit kan niet op basis van foto's en is niet aan mensen hier. Dit is een plek om medeleven te tonen, niet om vermoedens neer te zetten wat er gebeurd is. Jij geeft aan dat de automobilist de motor overduidelijk over het hoofd heeft gezien. Ik weet niet waar je dat op baseert, maar mijns inziens is dat op basis van de "duidelijke" foto's onmogelijk. De auto kan al verplaatst zijn. Je ziet niet wie welke eventuele uitwijkacties voor de impact gedaan heeft. Iemand kan onwel geworden zijn. Noem maar op. Dit alles heeft niets met schuld te maken dus.
Grote Smurf (17-9-2021 om 03:29)
Voor de mensen die het over vooroordelen hebben en over het oordelen op basis van een paar foto's kan ik aanraden eens een bril te gaan kopen. Als je goed kijkt dan heeft de botsing plaatsgevonden op de rechter rijbaan waar veel brokstukken van de motor liggen. Daarnaast is de impact duidelijk rechtsvoor bij de auto (die dan ook nog eens richting de binnendijk staat). Wat raar dat mensen dit zelf niet kunnen invullen? AT, ongelovelijk dat je hier nog gaat praten over wie schuldig is of niet. Niemand heeft bij dit ongeluk echt de schuld want je zou wel gek zijn als je uit je bed stapt met het idee om vandaag iemand de dood in te helpen. Kortom, beetje rare kronkels van sommige mensen hier. Hij heeft de motorrijder helaas niet gezien. Klaar.
Hmm (16-9-2021 om 11:55)
Sterkte gewenst vd nabestaande!
Peter (16-9-2021 om 11:37)
Mensen hou jullie vooroordelen voor je, niemand weet het, laten we het onderzoek afwachten, jullie doen nabestaande pijn, net zo als vrienden en kennissen van hem. Vind het rot om zulke domme taal te lezen.
ADRIAN IRVINE (16-9-2021 om 06:52)
Gecondoleerd aan familie, vrienden en collega's. Sterkte aan de bestuurder van de auto. Politie heeft en zeer uitgebreid onderzoek gedaan, en over de oorzaak hoor wij wel zeker.
Kees (15-9-2021 om 18:31)
Zeer jammer voor de motorrijder. Ik zelf heb iets soortgelijks meegemaakt. Ik reed op een voorrangsweg op de brommer met 70 Km per uur zoals iedereen in die tijd en er kwam een auto van rechts
Cookie-instellingen beheren