Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui. Overdag af en toe zon
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Eenzijdig ongeluk op jaagpad Vlissingen

Toegevoegd: 16-09-2021, 22.07 uur
De hulpdiensten stonden op de Nieuwe Vlissingseweg
De hulpdiensten stonden op de Nieuwe Vlissingseweg
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Een scooterrijder is donderdagavond op het Vlissings Jaagpad bij Vlissingen door een onbekende reden betrokken geraakt bij een ongeluk. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 21.00 uur ter hoogte van de bushalte tegenover het zwembad in Vlissingen. Twee politieauto's en een motoragent kwamen ter plaatse voor het ongeluk. Ook kwam de ambulancedienst naar de plek van het ongeluk.

Na ter plekke verzorgd te zijn door het ambulancepersoneel, werd het slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De scooter is door de politie meegenomen en naar het adres van het slachtoffer gebracht.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lars Dool (21-9-2021 om 13:11)
Je mag alleen met een blauw kenteken over het jaagpad de scooterrijder van dit ongeluk had een geel kenteken @ veel gebruiker
@ veel gebruiker (17-9-2021 om 20:44)
Ja, je mag daar met een scooter rijden, ken de regels voor je oordeelt.
Veel gebruiker Jaagpad (16-9-2021 om 23:20)
Uhm nu zal het wel aan mij liggen hoor maar die scooter hoort geen eens op het jaagpad.....??? Ik word zo vaak ingehaald door zulke crossers want ze gaan gewoon met 50 voorbij je al dan niet harder. Veel mensen kunnen blijkbaar de borden niet begrijpen en ook de Speed paddles rijden er terwijl het niet mag.
Cookie-instellingen beheren