Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 21 km

N57 dicht vanwege uitslaande brand in grote bouwkeet

Toegevoegd: 19-09-2021, 07.53 uur - Update: 19-09-2021, 08.15 uur
Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (SD) - Op een terrein langs de Serooskerkseweg (N57) is vanochtend een uitslaande brand uitgebroken in een grote bouwkeet. Vanwege de rookontwikkeling is het verkeer op de N57 stilgelegd. Er is een omleidingsroute ingesteld.


De brand in de keet werd rond 06.00 uur opgemerkt door voorbijgangers. In eerste instantie werd slechts één tankautospuit zonder spoed ter plekke gestuurd maar toen de omvang van de brand duidelijk werd, schaalde de brandweer op naar middelbrand. Mede vanwege het gebrek aan een goede waterwinning werden twee tankautospuiten en twee waterwagens ingezet.

De officier van dienst van de brandweer kon rond 07.45 uur het sein 'brand meester' geven. De Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) meldde naar aanleiding daarvan dat de nabluswerkzaamheden naar verwachting nog uren zullen duren. Wie last heeft van de rook wordt geadviseerd om ramen en deuren te sluiten en ventilatie uit te schakelen.

Mede vanwege de vrijkomende rook werd de N57 ter plaatse afgesloten. De N57 was rond 08.15 uur nog altijd dicht. Er is een omleidingsroute ingesteld via Renesse. Deze loopt via de N651 (Stoofweg) en de N652 (Recreatieverdeelweg).

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren