Weerbericht:
Vrij koud weekeinde met kans op winterse neerslag
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 25 km

Auto uitgebrand op Rijksweg Sint-Philipsland

Toegevoegd: 23-10-2021, 18.50 uur
De auto werd als verloren beschouwd.
De auto werd als verloren beschouwd.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Remi Mesu

Sint Philipsland - Een Personenauto heeft zaterdagmiddag korte tijd in de brand gestaan aan de Rijksweg bij Sint-Philipsland. Ondanks de inzet van de brandweer moest de auto als verloren worden beschouwd.


De brandweer van Sint Philipsland en Sint-Annaland werden rond half drie met spoed naar de autobrand bij Sint-Philipsland gestuurd. Aan de Rijksweg was brand ontstaan onder de motorkap van een personenauto. Volgens 112Markiezaten.nl zou zou een technisch probleem vermoedelijk de oorzaak van de brand zijn.

Om de auto veilig te kunnen blussen, sloten de brandweer en politie de Rijksweg tijdelijk af. Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om de beschadigde auto weg te slepen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren