Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 27 km

Treinverkeer gestremd na aanrijding op overgang Goes

Toegevoegd: 30-10-2021, 12.02 uur - Update: 30-10-2021, 12.26 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Vanwege een aanrijding op een spoorwegovergang bij Goes rijden momenteel geen treinen tussen Goes en Middelburg. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


Bij de overgang Riemwagenweg, tussen de Verrijn Stuartweg en de Ringbaan West, kwam omstreeks 11.15 uur een passagierstrein in aanrijding met een persoon. Na het ongeluk werden meteen flink wat hulpverleners opgeroepen. Twee ambulanceteams, meerdere politie-eenheden, brandweerploegen en een traumahelikopter werden ter plaatse gestuurd. De helikopter kwam niet meer ter plekke.

De gewonde vrouw is na twintig minuten met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Vanwege de aanrijding is het treinverkeer gestremd tussen de stations Goes en Middelburg. Rond 12.00 uur meldden de Nederlandse Spoorwegen (NS) nog dat de stremming nog tot ongeveer 14.45 uur zou gaan duren en dat de extra reistijd meer dan 60 minuten bedroeg. De spoorwegovergang zelf is overigens al wel weer vrijgegeven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Redouane (30-10-2021 om 12:24)
Sterkte voor de vrouw toegewenst.
Cookie-instellingen beheren