Weerbericht:
In het (zuid)westen lokaal (dichte) mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt getuigen van inbraken Zeeuws-Vlaanderen

Toegevoegd: 01-11-2021, 11.37 uur
Politie zoekt getuigen van inbraken Zeeuws-Vlaanderen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - De politie zoekt getuigen van twee inbraken die zondagavond in Zeeuws-Vlaanderen plaatsvonden. De agenten hopen door middel van de oproep meer informatie te krijgen.


De eerste inbraak vond volgens de politie plaats op zondag 31 oktober tussen 14.55 en 20.20 uur in Hulst. De dader of daders sloegen hun slag in een woning aan de Emmalaan te Hulst. De tweede inbraak vond plaats tussen 19.00 en 00.00 uur in een woning aan de Dommelstraat te Terneuzen.

De politie roept mensen die opvallende personen of voertuigen hebben gezien tussen de genoemde tijdstippen op om contact op te nemen met de politie. Dat kan via het telefoonnummer0900-8844. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren