Weerbericht:
In het (zuid)westen lokaal (dichte) mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt daders mislukte beroving

Toegevoegd: 07-11-2021, 09.46 uur
Politie zoekt daders mislukte beroving
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

SEROOSKERKE - De politie zoekt getuigen van een mislukte beroving in Serooskerke. Zaterdagavond probeerden jongeren een 13-jarige jongen te beroven van zijn telefoon.


De poging tot beroving vond zaterdagavond rond 20.15 uur plaats in de fietstunnel aan de Gapingseweg. Enkele jongeren probeerden daar de gsm van een 13-jarige fietser te stelen. De jongen reed op het fietspad toen hij in de fietstunnel van zijn fiets getrokken werd.

De daders het op zijn telefoon gemunt, maar het slachtoffer wist zich te bevrijden en kon wegfietsen. De politie onderzoekt de zaak en zoekt naar getuigen. Mensen die iets gezien of gehoord hebben kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter Quest (8-11-2021 om 12:33)
Zal niet makkelijk worden om de daders te vinden dus neemt u van mij aan, ze seponeren de zaak. Geen tijd, geen prioriteit en ja als het als een beetje moeilijk wordt of inspanning kost haken ze al snel af bij de politie en OM. Zou niet zo mogen zijn want dit soort tuig moet je hard aanpakken.
willem (8-11-2021 om 09:41)
net gelezen dat een 12 jarige!! verdachte in aangehouden.............jong geleerd oud gedaan? mooie start van je leven. spreek de ouders / opvoeders er op aan.
Douwe dabert (7-11-2021 om 22:37)
Timsalabim, je kan ook je kop in het zand steken hoor. Dit soort moet je aanpakken. Verder zeg ik maar niets omdat hv zeeland dat niet mag of durft te plaatsten.
Timsalabim (7-11-2021 om 18:33)
Haha jahoor; de avondklok terugbrengen in Nederland omdat iemand in Serooskerke beroofd wordt. De logica is steeds verder te zoeken in de reacties hier…
Farmer (7-11-2021 om 16:53)
Vreemd dat er geen signalement bekend is gemaakt. De daders waren vermoedelijk niet herkenbaar, wat zou het anders kunnen betekenen?
bram goeree (7-11-2021 om 13:42)
dat tuig word steeds jonger ,maar ook te begrijpen want wanneer ze gepakt worden komen ze er meestal met een lage straf mee weg .als ze de strafmaat eens flink zouden verhogen plus alle schade ook immaterieel. want zulke gasten moet je ook zwaar in hun portemonnee pakken .en ook veel meer geld voor politie want daar op bezuinigen werk dit gedrag ook in de hand omdat de pak kans heel klein is door onderbezetting .dit zou ook helpen bij andere overtredingen zoals bellen op de fiets en in de auto, asociaal gedrag in het verkeer enz .dit land glijd steeds verder af naar iets wat de meerderheid niet wil .dat mag de politiek zich zwaar aanrekenen wetten maken oke maar dan ook het personeel erbij die het moeten handhaven
Cookie-instellingen beheren