Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Brandweer rukt uit voor liftopsluitingen

Toegevoegd: 14-11-2021, 12.49 uur
Brandweer rukt uit voor liftopsluitingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Brandweerploegen uit Middelburg en Terneuzen zijn zaterdagavond en zondagochtend opgeroepen voor meldingen van liftopsluitingen.


Vanuit een gebouw aan de Poelendaelesingel in Middelburg werd omstreeks 22.20 uur gemeld dat enkele personen vastzaten in een lift. De brandweervrijwilligers van de post Rooseveltlaan werden vervolgens zonder spoed ter plaatse gestuurd om de mensen te bevrijden. Deze klus was snel geklaard waarna de brandweer terug kon keren naar de kazerne.

De liftopsluiting in Terneuzen was vanochtend rond 09.10 uur bij de Stuvesande. De brandweerlieden van de post Zuidland werden opgeroepen om deze melding voor hun rekening te nemen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren