Weerbericht:
Perioden met zon, vooral in de noordelijke helft van het land wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewapende overval kantoor Middelburg

Toegevoegd: 22-03-2007, 16.55 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op de Dam in Middelburg is donderdagmorgen een gewapende overval gepleegd.

Rond negen uur drongen twee mannen met bivakmutsen het kantoor van een 54-jarige Middelburger binnen. De daders bedreigden het slachtoffer met een vuurwapen. De man werd ook meedere keren geschopt en geslagen. Het slachtoffer liep enkele verwondingen op en heeft zich onder doktersbehandeling moeten stellen.

De politie is een onderzoek gestart. Er zijn inmiddels getuigen gehoord. De politie zal ook een buurtonderzoek uit gaan voerenm. Inmiddels is ook een signalement van de daders verspreid.

Dader 1
Dader 1 is een man van 20-25 jaar oud. Hij is ongeveer 170-180 cm lang en heeft een getinte huidskleur. De man droeg tijdens de overval een lichtbruin, oversized, halflang jack met capuchon. Hij droeg donkere handschoenen.

Dader 2
Ook dader 2 was een man. Hij is ook tussen de 20 en 25 jaar oud en is ongeveer even lang als zijn compagnon. Deze dader had eveneens een getinte huidskleur en een oversized jack met capuchon aan. Deze keer ging het echter om een donker jack. Ook deze dader had donkere handschoenen aan.

Getuigen die vanmorgen tussen 8.00 en 9.00 uur iets gezien hebben of andere mensen die iets over deze zaak kunnen vertellen, worden verzocht de politie te bellen op 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren