Weerbericht:
Bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer uitgerukt voor schoorsteenbrand Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 29-11-2021, 18.10 uur
Met een hoogwerker werd de schoorsteen geïnspecteerd.
Met een hoogwerker werd de schoorsteen geïnspecteerd.
© Foto: Brandweer Burgh-Haamstede
Door: Remi Mesu

BURGH-HAAMSTEDE - De brandweer van Burgh-Haamstede is zondagavond uitgerukt voor een schoorsteenbrand in Burgh-Haamstede. Volgens de brandweer bleek de brand uiteindelijk mee te vallen.


20:31:48 28-11-21 P 1 BZB-05 BR woning (schoorsteen) OOSTERSCHELDELAAN BURGH-HAAMSTEDE 194451 192847 

De brandweer werd zondag rond 20.30 uur opgeroepen voor een schoorsteenbrand aan de Oosterscheldelaan in Burgh-Haamstede. De bluslieden vertrokken onmiddelijk met de hoogste prioriteit richting de woning waar de brand zou zijn.

Ter plaatse controleerde de brandweer de situatie in en buiten de woning. In samenwerking met de hoogwerker van de brandweer van Zierikzee is het schoorsteenkanaal geïnspecteerd. Uiteindelijk bleek de brand mee te vallen en konden de bluslieden snel terugkeren naar de kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren