Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt. Vanavond af en toe regen. Veel wind
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Automobilist ramt lantaarnpaal en belandt in struiken

Toegevoegd: 04-12-2021, 01.05 uur
Door: Remi Mesu

KLOOSTERZANDE- Een automobilist is vrijdagavond bij Kloosterzande door onbekende oorzaak van de weg geraakt en in het naastgelegen struikgewas beland. Bij het eenzijdige ongeluk ramde de auto ook een lantaarnpaal die langs de weg stond.


Het ongeluk gebeurde rond 22.30 uur op de afrit van de N689 bij Kloosterzande. Een automobilist raakte daar door onbekende reden van de weg en botste daarbij tegen een lantaarnpaal. Uiteindelijk kwam de personenauto in het naastgelegen struikgewas tot stilstand. De lantaarnpaal was door het ongeluk uit de grond gerukt.

De hulpdiensten kwamen ter plaatse om hulp te bieden bij het ongeluk. Uiteindelijk moest niemand meegenomen naar het ziekenhuis. Een berger moest naar de plaats van het ongeluk komen om de auto te takelen. Een wegbeheerder kwam ook ter plaatse om de schade aan de lantaarnpaal op te nemen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren