Weerbericht:
Bewolkt en af en toe motregen. Morgen overdag overwegend droog
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 53 km

Auto schiet van N57 Middelburg, één gewonde

Toegevoegd: 21-12-2021, 00.08 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op de afrit van de Havenpoortweg (N57) bij Middelburg is maandagavond een auto van de weg geraakt. Bij het ongeluk is één persoon gewond geraakt.


De personenauto reed rond 22.50 uur vanuit de richting van Serooskerke (W) de N57 af richting de Krooneveldweg bij bedrijventerrein Ramsburg. Door onbekende oorzaak raakte het voertuig van de weg. Een inzittende van de auto raakte gewond. Deze is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard en de ernst van het letsel is niets bekend.

De Seat liep schade op en moest door een berger van Kuzee weer op de weg worden getrokken. Hierna is de auto afgevoerd. In de tussentijd was de afrit volledig dicht. De weg was rond 23.50 uur weer helemaal vrij.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren