Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie druk met meldingen geluidsoverlast

Toegevoegd: 25-12-2021, 12.07 uur
Politie druk met meldingen geluidsoverlast
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie is in de nacht van vrijdag op zaterdag in Middelburg druk doende geweest met meldingen van geluidsoverlast. Er werden meerdere boetes uitgedeeld.


Volgens de politie waren er diverse meldingen van geluidsoverlast. Rond 01.30 uur maakte iemand het zelfs zo bont dat de ramen van de onderburen begonnen te trillen door de luide muziek. "Het moge duidelijk zijn dat dan niet meer gewaarschuwd wordt", zo laten de Middelburgse wijkagenten weten via social media.

Wie geluidsoverlast produceert wordt doorgaans eerst gewaarschuwd maar bij excessen loopt de veroorzaker het risico op een boete van 150 euro exclusief administratiekosten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
louis (25-12-2021 om 21:38)
Stuur de boetes maar naar van Dissel, Rutte en de Jonge. Zij zijn met hun buitenproportionele, onzinnige en onnodige maatregelen, er mede oorzaak van dat mensen met hun hoofd tegen de muur oplopen. Bovendien is het te danken aan hun nalatigheid, zwabberbeleid, ondanks advies gezondheidsraad veel te late boostercampagen van de Jonge, en het uitkleden van ziekenhuisbedden en IC bedden door Rutte (wij bengelen ondraan de lijst met beschikbate IC bedden in de EU° dat we in deze shit zitten. Maar zoals altijd bij deze heren krijgt een ander = de burger de schuld van dit alles. Bovendien hoor je niets meer over de NIET gevaccineerden die hier ook mede schuldig aan zijn. Schandalig wat hier in Nederland gebeurt onder Rutte
Anoniem (25-12-2021 om 20:28)
Ik heb helaas ook zo'n buur die overal maling aan heeft. Al 2 jaar feestjes geven ook in Corona periode. Lekker midden in de nacht buiten lawaai maken. Ook doordeweeks. Ik wou dat er wat meer politie op straat was. Ik ga hun niet bellen, want ze doen er toch niks tegen.
Cees (25-12-2021 om 16:39)
De boetes kunnen wat mij in dergelijke gevallen beduidend hoger en bij herhaling gewoon de installaties inbeslagnemen
Michel (25-12-2021 om 15:13)
Flinke figuren om je buren zo te treiteren met geluidsoverlast. Aanpakken die aso´s
kees van belzen (25-12-2021 om 14:45)
een boete van 150 euro het is een lachertje men kan beter de boete vele malen verhogen en de apparatuur in beslag nemen , zonder pardon
Jtg (25-12-2021 om 14:20)
Hoppatee netjes weer wat centjes zo net vh jaar verdiend lekker bezig hopelijk hadden ze ook Mondkapje om en 1,5 anders nog meer...€€€!!!
Cookie-instellingen beheren