Weerbericht:
Bewolkt en overwegend droog, morgen regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder scootmobiel naar het ziekenhuis na ongeval

Toegevoegd: 27-12-2021, 13.42 uur
Door: Remi Mesu

YERSEKE - De bestuurder van een scootmobiel is maandag naar het ziekenhuis gebracht nadat die in de sloot was beland. Ook kwam de traumahelikopter ter plaatse.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 12.00 uur op de Zanddijk tussen Kruiningen en Yerseke. Een bestuurder van een scootmobiel raakte daar door onbekende oorzaak van de weg en belandde in een naastgelegen sloot.

Naast de politie en ambulancedienst werd ook de traumahelikopter opgeroepen om ondersteuning te bieden aan het slachtoffer. Na een reanimatie werd de bestuurder per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes, een trauma-arts reed daarbij mee. De traumahelikopter vloog vervolgens ook naar het ziekenhuis om de arts daar later op te halen. Om de scootmobiel uit de sloot te halen, werden medewerkers van de gemeente Reimerswaal opgeroepen om te helpen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (1-1-2022 om 19:55)
Nu maar hopen dat de bestuurder de gordel niet om had. Dan verdrink je dus in zo'n slootje. Overigens denk ik dat als je door een passerende auto met 1 wiel in de GEVAARLIJK ZACHTE berm komt, rijdt je zo naar beneden.
anon (28-12-2021 om 11:10)
Zie de blikken bier drijven :)
Cookie-instellingen beheren