Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
94 files van totaal 357 km

Fietser aangereden door auto bij Wilhelminadorp

Toegevoegd: 02-01-2022, 02.51 uur
Door: Roland de Jong

WILHELMINADORP - Een fietser is in de nacht van zaterdag op zondag bij Wilhelminadorp aangereden door een personenauto. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


De fietser en de auto kwamen rond 00.25 uur met elkaar in botsing op de Klaphekkeweg langs de Deltaweg (N256) tussen Goes en Wilhelminadorp. Zowel de fiets als de auto liepen flink wat schade op en de fietser raakte gewond. Ambulancemedewerkers hebben hem naar het ziekenhuis gebracht.

De inzittenden van de auto bleven ongedeerd. Politieagenten hebben de twee naar huis gebracht. Bergingsbedrijf De Moor heeft de beschadigde personenauto getakeld en een medewerker van de provincie Zeeland zette de weg tijdelijk af. Rond 01.30 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren