Weerbericht:
Vanavond in de noordelijke helft regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Vanavond code geel vanwege zware windstoten

Toegevoegd: 02-01-2022, 11.42 uur
Vanavond code geel vanwege zware windstoten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Zeeland moet zondagavond rekening houden met mogelijk zware windstoten. Het KNMI heeft daarom code geel afgekondigd.


Aan het begin van de middag kunnen in in het noordwesten al zware windstoten voorkomen. Later in de avond moet ook Zeeland rekening houden met zware windstoten van 75 tot 85 kilometer per uur. In de kustgebieden kan het zelfs gaan om windstoten van 85 tot 95 kilometer per uur. Deze windstoten doen zich vooral voor bij buien, aldus het KNMI.

Verkeer en buitenactiviteiten kunnen hinder ondervinden, aldus de meteorologen. Het advies luidt: Volg weerberichten en waarschuwingen. Code geel loopt van 20.00 tot 23.00 uur. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren