Weerbericht:
Vanavond in de noordelijke helft regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer uitgerukt voor schoorsteenbranden Kapelle en Yerseke

Toegevoegd: 25-01-2022, 23.08 uur
De brandweer was in Kapelle ruim twee uur bezig.
De brandweer was in Kapelle ruim twee uur bezig.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Remi Mesu

KAPELLE - De brandweer is dinsdagavond in zowel Kapelle als Yerseke bezig geweest met schoorsteenbranden. In beide gevallen konden de bluslieden het vuur onder controle krijgen.


De brandweer van Yerseke moest rond 17.20 uur uitrukken voor een melding van een schoorsteenbrand aan de Damstraat in Yerseke. Met behulp van een hoogwerker konden de bluslieden het vuur onder controle krijgen. Ook een team van het brandonderzoek werd opgeroepen om de brand te onderzoeken.

Iets meer dan een uur later moesten brandweereenheden van de posten Kapelle. Goes en Oranjeweg uitrukken voor een schoorsteenbrand aan de Biezelingsestraat. Uit de schoorsteen van een woning kwam veel rook waarop de bluslieden met een autoladder omhoog gingen om het vuur te doven. Na ongeveer twee uur was de situatie onder controle waarop de medewerkers van de brandweer terug konden keren naar de kazernes. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wielrennert (26-1-2022 om 10:12)
Hadden ze maar naar het RIVM moeten luisteren, die het advies gaf niet te stoken ivm de weinige wind. Karma!
Hekke Genkie (26-1-2022 om 09:10)
Beetje jammer, aangezien er nadrukkelijk is opgeroepen om de open haard niet aan te steken.
Cookie-instellingen beheren