Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 21 km

Overlastgevende jongeren bekeurd bij winkelcentrum Dauwendaele

Toegevoegd: 11-02-2022, 21.17 uur
Overlastgevende jongeren bekeurd bij winkelcentrum Dauwendaele
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De politie heeft vrijdagavond bij het winkelcentrum in Dauwendaele jongeren bekeurd. De groep veroorzaakte volgens de agenten overlast in de Middelburgse wijk.


De politie trad aan het begin van de avond op tegen de overlastgevende jongeren in en rondom het winkelcentrum in Dauwendaele. De groep, met daarin bekenden van de politie, hield zich volgens de agenten ongeoorloofd en hinderlijk op bij het gebouw.

Eerder werd er door de agenten nog gewaarschuwd. Bezoekers van het winkelcentrum werden volgens de politie onder andere vervelend aangesproken. Uiteindelijk werden verschillende jongeren bekeurd door de agenten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (12-2-2022 om 17:49)
Maar beste mensen toch, we moeten toch niet zo lelijk doen tegen deze overlastgevende bende. Ze hebben het toch zo moeilijk in deze corona tijd !!!!!!!!!!
Henky (12-2-2022 om 15:28)
Op pakken en thuis afzetten en gelijk afrekenen de ouders een bekeuring en de kinderen ook ,wel ik kan je op een briefje geven dat de ouders daar geen 2 keer zin in hebben om te betalen ,ff kijken wie hier aan het langste touw trek of adem heeft .
John (12-2-2022 om 14:36)
Die gasten moeten echt heropgevoed worden in een drill kamp of zo voor een jaartje .Klote lui is t wat zich maar niet kan gedragen.
Wat gaat jou dat aan (12-2-2022 om 13:48)
De reden dat het steeds gezelliger word in Middelburg is dat die politie steeds elk klein dom dingtje maar loopt aan te kaarten.Dit is profileren van mensen,zal wel bij de great reset/build back better horen dit gedrag.Nederland is al een politie staat en nu het nog meer naar een fascistische staat brengen.Maar als je dit leest en je bent een schaap ga je dit niet geloven want het is mis-informatie als gewoonlijk.Wacht maar schaapie ze gaan je allemaal pakken en dan kan je allemaal in je huisjes gaan zitten beven van angst voor de rest van je dagen.
Nina (12-2-2022 om 12:20)
Je kan jongeren wel wegsturen maar als er dan geen alternatieven zijn waar ze bij elkaar kunnen komen is het niet opgelost. Er zijn genoeg plekken waar de gemeente bijv een container zonder deuren kan neer zetten waar ze dan droog bij elkaar kunnen zijn. Jongeren hebben nu eenmaal de drang om bij elkaar te zijn wegsturen neemt deze drang niet weg
mar (12-2-2022 om 11:34)
Verbod op samenscholing en zeker bij winkelcentra en verzorgingstehuizen e.d.
Cookie-instellingen beheren