Weerbericht:
Perioden met zon en droog. Vanavond regen
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 86 km

Woning Kuijpersdijk 's-Heerenhoek uitgebrand

Toegevoegd: 08-02-2001, 23.59 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant
`S-HEERENHOEK - Bij een korte felle brand is donderdagmiddag de benedenverdieping van een woning aan de Kuijpersdijk in `s-Heerenhoek volledig uitgebrand.

De bewoners van het pand waren niet thuis op het moment dat de brand uitbrak. De wel aanwezige poes kwam om het leven. De brand werd aan het begin van de middag ontdekt door een buurtbewoner. De brandweer was snel ter plaatse met twee bluswagens. Er is meteen gekeken of er nog mensen in de woning aanwezig waren, maar dat bleek niet het geval.

Na een kwartier had de brandweer het vuur onder controle en na ongeveer een half uur was de brand helemaal geblust. Desondanks brandde de benedenverdieping in zijn geheel uit. Ook de rest van het huis liep forse schade op. Nadat de brand was geblust bleek dat de poes van de bewoners het voorval niet had overleefd. Over de oorzaak van de brand tast de brandweer nog in het duister.

De technische recherche heeft een onderzoek ingesteld.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren