Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist onder invloed botst tegen boom

Toegevoegd: 17-03-2022, 10.33 uur
De auto liep forse schade op.
De auto liep forse schade op.
© Foto: Politie Zeeland-West Brabant
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Een automobilist is in de nacht van woensdag op donderdag in Middelburg tegen een boom gebotst. Volgens de politie zou de bestuurder onder invloed van alcohol achter het stuur hebben gezeten.


Het ongeluk gebeurde 's nachts op de Schroeweg bij Middelburg. Net na de kruising met de Torenweg botste een personenauto tegen een boom op de middenberm. Door het ongeluk liep het voertuig forse schade aan de voorkant op.

Volgens de politie zou de automobilist uit Vlissingen onder invloed zijn geweest van alcohol. De 36-jarige bestuurder moest mee naar het bureau voor een alcoholtest. Daar aangekomen blies de man een waarde van 585 ugl waar 220 ugl is toegstaan. De auto moest getakeld worden door een berger.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joey (18-3-2022 om 20:11)
Dag dag Mercedes, de leasemaatschappij zal blij zijn..
Slecht (17-3-2022 om 23:39)
Ik vind dat in elke auto gewoon een alcoholslot moet
een gast (17-3-2022 om 16:15)
Als deze persoon niet onder invloed was geweest van alcohol, dan had ik gezegd dat het zonde was van de auto . Maar in dit geval is het gewoon zonde van de boom . Voor de automobilist is het beter dat hij gaat fietsen maar dan geen alcohol tot zich nemen misschien is lopen dan de beste oplossing of een TAXI. En eigen lijk is het voor iedereen beter dat men geen alcohol drinkt als men nog met de auto op pad moet.
bert kaiser (17-3-2022 om 15:41)
zonde van de boom
Loes (17-3-2022 om 15:16)
Een oen is het...zal vandaag zich nog rotter voelen
Wallie (17-3-2022 om 13:53)
Ja, wie zet daar nou ook een boom. Levensgevaarlijke weg. Zo kan ik toch nergens meer met goed fatsoen rijden met mijn dronken kop.
Cookie-instellingen beheren