Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Politie waarschuwt voor autokraken Middelburg

Toegevoegd: 30-03-2022, 09.37 uur
Politie waarschuwt voor autokraken Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De afgelopen maanden is het aantal diefstallen vanuit auto's in de regio Middelburg toegenomen. Ondanks dat er onlangs een verdachte is opgepakt, waarschuwt de politie autobezitters om hun voertuig goed af te sluiten.


De arrestatie vond vorige week plaats. De persoon werd aangehouden op verdenking van het plegen van een diefstal uit een auto. Dergelijke diefstallen vinden volgens de politie regelmatig plaats. "Regelmatig komt het voor dat een auto openstaat en er spullen van waarde uit zijn gehaald", zo stellen de Middelburgse wijkagenten.

De politie adviseert om alert te zijn en geen waardevolle goederen in voertuigen achter te laten en de auto altijd goed af te sluiten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (30-3-2022 om 14:34)
Wordt hooguit een taakstrafje en een duur traject om ze weer op het rechte pad te krijgen, zonde van het geld. Een keiharde aanpak is het enige wat helpt, maar ja, Nederland zal nooit zover komen.
Peter Quest (30-3-2022 om 12:05)
Wat moeten ze er mee? Normaal gesproken kan je niets met rommel uit een auto. Tenminste niet met de spullen die ik in de auto heb liggen of je moet echt behoefte hebben aan een ruitenkrabber en een simpele zonnebril van een naamloos merk. Maar goed dan zijn het wel hele domme dieven. Zo dom dat ze wel veel schade maken maar niets aan waarde hebben. Dan pas ben je echt een sukkel. En dan nog doorgaan met inbreken van auto`s . hahahaha dan ben je nog dommer dan dom. Kortom hoop dat ze dit tuig pakken. Niet voor de spullen die gejat zijn maar voor de schade die ze achterlieten.
Cookie-instellingen beheren