Weerbericht:
Wolkenvelden, in het noordoosten soms lichte regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Vermiste jongen (14) vermoedelijk in Zeeland

Toegevoegd: 12-04-2022, 20.25 uur
Vermiste jongen (14) vermoedelijk in Zeeland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie is op zoek naar een 14-jarige jongen uit Noord-Brabant Volgens de politie bestaat het vermoeden dat hij zich in Zeeland bevindt.


De tiener vertrok maandag zelfstandig vanuit zijn woonplaats. Sinds gisteren is er geen contact meer met de jongen geweest, zo laat de politie weten. "We hebben inmiddels het vermoeden dat hij mogelijk in Zeeland is. Mogelijk is hij onderweg naar België", aldus de politie.

De jongen verplaatst zich vermoedelijk op een fiets van de Postcodeloterij welke voorzien is van opvallende stickers met vlammen erop. De jongen heeft een getinte huidskleur en zwart krullend haar. Hij draagt een grote bril, een kaki jas en een lichte jeans. Mensen met tips over de verblijfplaats van de jongen worden gevraagd de politie te bellen op 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren