Weerbericht:
Droog, af en toe zon. Komende nacht en overdag kans op een (winterse) bui
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 18 km

Wietkwekerij ontdekt bij brand in Goes

Toegevoegd: 07-12-2001, 23.59 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant

GOES - Bij bluswerkzaamheden in een pand aan de Sint Jacobstraat in Goes ontdekten brandweerlieden woensdagavond op de eerste verdieping een hennepkwekerij.

Even na negenen maakten buurtbewoners melding van een brand in een woning in de binnenstad. Zeven minuten later was de brandweer ter plekke. Aangezien de bewoners van het pand niet aanwezig waren, moest de brandweer de garagedeur forceren om binnen te komen. In de woning bleek de vuurhaard zich op de eerste verdieping te bevinden.

Voor de bluswerkzaamheden werd onder meer een ladderwagen ingezet, die maar ternauwernood door de smalle St. Jacobstraat kon manoeuvreren. Vrij snel was de brand onder controle. In totaal waren elf brandweerlieden bij de bluswerkzaamheden betrokken.

Op dezelfde etage als de brandhaard trof de brandweer een hennepkwekerij aan. Of de brand in de kwekerij is ontstaan, kan de brandweer nog niet zeggen. Inmiddels is de politie een onderzoek begonnen naar de omvang van de kwekerij en de oorzaak van de brand. Het schadebedrag is onbekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren