Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
77 files van totaal 287 km

Fietser aangereden in Goes

Toegevoegd: 21-04-2022, 18.59 uur
De rotonde is een berucht punt.
De rotonde is een berucht punt.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Remi Mesu

GOES - Een fietser is donderdagmiddag in Goes aangereden door een automobilist. Op de plaats van het ongeluk, zijn al eerder ongevallen gebeurd.


Het ongeluk gebeurde rond 14.10 uur op de rotonde bij de M.A. De Ruijterlaan in Goes. Een fietser werd daar aangereden door een automobilist. Politie en de ambulancedienst kwamen ter plaatse voor het ongeluk.

De fietser is nagekeken door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Alle betrokkenen mochten uiteindelijk hun weg weer vervolgen. Het is niet de eerste keer dat er een ongeluk gebeurt op de betreffende rotonde. De weg is een berucht punt geworden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (22-4-2022 om 11:57)
Meestal ligt het aan de manier waarop automobilisten naar het verkeer op de rotonde kijken. Ze kijken naar auto's en vergeten het fiets- en voetpad. Geen tijd, veel te snel rijden, wordt tijd dat de mensen met de E-bikes ook eens de normale fietssnelheid die men zonder ondersteuning trapt weer aan gaan nemen. 15km/u is snel zat. Zeker op deze drukke punten. Dus leg niet de schuld alleen op de weg en bij de automobilist. Gewenning is ook een lange periode.
Roos (22-4-2022 om 06:44)
Eens beppie ze kunnen het nota bene praktisch zelf zien. Dit zal de laatste keer niet zijn. Je moet als auto bestuurder ogen in je achterhoofd hebben. Een dure maar gevaarlijke investering, waar de inwoners van Goes aan mee hebben betaald. Het moet miss eerst gruwelijk fout gaan wil er wat aan gedaan worden.
Pim (22-4-2022 om 04:52)
Wie dit verzonnen heeft.. levensgevaarlijk! Al zovaak bijna aangereden!!straks Is het een keer een kind denk toch eens na en doe er iets aan!
beppie (22-4-2022 om 00:26)
echt he hoevaak moeten mensen nog een gelukslootje hebben voor het gruwelijk fout gaat en notabene kunnen ze vanuit het stadskantoor zien hoe vaak het mis gaat ik zeg doe er wat aan is niet overzichtelijk en een te druk punt
Cookie-instellingen beheren