Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Westerscheldetunnel deels dicht vanwege ongeluk

Toegevoegd: 25-04-2022, 12.50 uur - Update: 25-04-2022, 16.43 uur
Door: Roland de Jong

DRIEWEGEN - Vanwege een aanrijding op de Westerscheldetunnelweg (N62) bij Driewegen is vanmiddag een tijdlang geen verkeer mogelijk geweest richting Zeeuws-Vlaanderen. Inmiddels is er weer één rijstrook geopend.


Rond 12.35 uur reed een personenauto tegen een pijlwagen van een tunnelwacht. Het ongeval werd gemeld als zijnde mogelijk met letsel. Daarom werd ook de ambulancedienst opgeroepen maar of er daadwerkelijk iemand gewond is geraakt, is nog niet duidelijk.

In verband met het ongeluk moest de westbuis van de Westerscheldetunnel tijdelijk worden afgesloten. Tegen 14.30 uur kon één rijstrook worden opgengesteld en kwam het verkeer langzaam weer op gang. Rond 14.45 uur was de tunnelweg weer helemaal vrij. Er stond toen nog wel een lange file. Verwacht wordt dat deze rond 15.15 uur opgelost is. Eerder werd door de tunnelorganisatie nog geadviseerd om waar mogelijk de reis uit te stellen of om te rijden via Antwerpen (omleidingsroute U21).


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (25-4-2022 om 22:57)
@Loes, niet iedereen heeft alle tijd aan zijn broek. Vind wel dat een weg na een ongeluk veel sneller opgeruimd kan worden, zodat er veel sneller weer normaal gereden kan worden.
pietje (25-4-2022 om 20:06)
naar de overkant gaan, kun je misschien beter niet doen Loes!!!! goed idee
Eefje (25-4-2022 om 20:05)
En..mag je gratis door de tunnel als je daar een paar uur hebt staan wachten en je geen kant uit kan?
Achiel van 't Hof (25-4-2022 om 20:04)
Snelheid? Denk eerder de zoveelste apper,, zelfs met 250 per uur zie je zo'n pijlwagen nog optijd staan.
Jtg (25-4-2022 om 17:25)
IND @Loes en vluchtstrook zou ook niet gek zijn Ivm we toch nooit méér in tolvrije tunnel gaan krijgen moet goed kunnen van al die miljoenen euro's die ze uit deze melkkoe halen...
Johan (25-4-2022 om 16:35)
@Loes: Er zit een hik in uw redenering: Wanneer je op tijd vertrekt of op tijd kunt vertrekken dan heb je geen haast. Haast krijg je door (noodgedwongen) laat te vertrekken of door onverwachte verstoringen onderweg zoals files waarop je niet hebt gerekend. Haast is dingen snel willen doen vanwege tijdsdruk, tijdsdruk die ons vaak opgelegd wordt door anderen die niet op ons willen wachten omdat ze zelf haast hebben vanwege tijdsdruk opgelegd door anderen enzovoort.....
Cookie-instellingen beheren