Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Westerscheldetunnel deels dicht vanwege ongeluk

Toegevoegd: 25-04-2022, 12.50 uur - Update: 25-04-2022, 16.43 uur
Door: Roland de Jong

DRIEWEGEN - Vanwege een aanrijding op de Westerscheldetunnelweg (N62) bij Driewegen is vanmiddag een tijdlang geen verkeer mogelijk geweest richting Zeeuws-Vlaanderen. Inmiddels is er weer één rijstrook geopend.


Rond 12.35 uur reed een personenauto tegen een pijlwagen van een tunnelwacht. Het ongeval werd gemeld als zijnde mogelijk met letsel. Daarom werd ook de ambulancedienst opgeroepen maar of er daadwerkelijk iemand gewond is geraakt, is nog niet duidelijk.

In verband met het ongeluk moest de westbuis van de Westerscheldetunnel tijdelijk worden afgesloten. Tegen 14.30 uur kon één rijstrook worden opgengesteld en kwam het verkeer langzaam weer op gang. Rond 14.45 uur was de tunnelweg weer helemaal vrij. Er stond toen nog wel een lange file. Verwacht wordt dat deze rond 15.15 uur opgelost is. Eerder werd door de tunnelorganisatie nog geadviseerd om waar mogelijk de reis uit te stellen of om te rijden via Antwerpen (omleidingsroute U21).


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loes (25-4-2022 om 13:03)
De laatste tijd nogal raak vervelend ook want de rijen lopen flink op. Er word ook flink hard gereden mijn tip heeft u haast vertrek op tijd en geef ruimte aan andere weggebruikers. Ook dan kon je er en veel beter ook. De winst is hetzelfde alleen dan kom je wat relaxter aan en bespaar je nog wat.
Cookie-instellingen beheren