Weerbericht:
Af en toe zon en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Vermiste 4-jarige Nieuwvliet binnen uur weer terecht

Toegevoegd: 25-04-2022, 21.57 uur
Vermiste 4-jarige Nieuwvliet binnen uur weer terecht
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

NIEUWVLIET - Het vierjarige jongetje dat zondag in Nieuwvliet als vermist werd opgegeven, was dezelfde dag alweer terecht. Dat laat de politie maandag via Twitter weten.


Het jongetje werd zondagavond 24 april als vermist opgegeven. Daarop verspreidde de politie een bericht via burgernet. Volgens de politie zagen veel melders een verband tussen de vermissing en de vondst van een bebloedde kinderjas in Terneuzen.

Volgens de politie hebben die twee zaken niets met elkaar te maken. Het vermiste kind was binnen een uur alweer veilig terecht. De agenten doen nog wel onderzoek naar de gevonden jas. Mensen die tips hebben, kunnen bellen naar 0900-8844


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een inwoner (26-4-2022 om 09:26)
Hartelyk dank dat dit bericht hier nu bekend is Want ik was zeer bang dat het kindje nog zoek was .
Ja-Ja (26-4-2022 om 07:56)
Politie,Meld dat dan eerder!!!
Cookie-instellingen beheren