Weerbericht:
Vannacht helder, overdag wisselend bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Alarm voor dakbrand tijdens zoekactie

Toegevoegd: 09-11-2001, 23.59 uur
Door: Brandweer Goes

GOES - Vrijdag aan het begin van de middag werden de drie ploegen van de Brandweer Goes opgeroepen om naar de kazerne te komen.

Het bleek dat de politie de assistentie van de brandweer ingeroepen had voor het uitkammen van de omgeving van het BP-tankstation Troelstralaan in de wijk Goes-Noord waar donderdagavond een gewapende overval had plaatsgevonden waarbij de pompbediende dodelijk letsel werd toegebracht.

Met een forse ploeg brandweerlieden werd onder leiding van de politie de ruime omgeving van het tankstation grondig doorzocht. Tijdens deze zoekactie kwam er een melding binnen van een dakbrand bij Toyota-garage De Jonge aan de Van Hertumweg. Een tankautospuit en de autoladder spoedden zich vanaf de Troelstralaan richting de Van Hertumweg.

Ter plaatse aangekomen bleek het vuur al grotendeels te zijn gedoofd. De brandweer controleerde de boel en brak een klein deel van de gevelbeplating open om er zeker van te zijn dat het vuur niet doorgeslagen was. Het brandje was ontstaan door dakdekkingswerkzaamheden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren