Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Scooterbestuurder ernstig gewond na botsing Vlissingen

Toegevoegd: 21-05-2022, 22.19 uur
Foto 10 van 12

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (26-5-2022 om 23:13)
Je zou bijna denken dat die Joris wel heel dichtbij staat bij de bestuurder van de auto. En als dat zo is dan toont hij wel heel weinig medeleven met het slachtoffer. Gevalletje geen verantwoordelijkheid durven nemen. Of die scooterbestuurder wel of niet van de verkeerde richting kwam. Ik heb altijd geleerd om zowel rechts en naar links te kijken. Ook een opgevoerde scooter zie je aankomen.
Robbie Z (25-5-2022 om 02:10)
Die jongen moet zo snel mogelijk herstellen...Opgevoerd of niet ,die automobilist had beter op moeten letten.En die Joris lult ook maar wat met zn asociale weggebruikers,tenzij 'ie et over de bestuurder van die auto heeft...
Gezien (24-5-2022 om 02:50)
Ik heb gezien dat daar heel vaak ongelukken gebeuren steeds weer op hetzelfde plek word tijd om daar een stoplicht te plaatsen en het wegdek verbeteren want het is daar glad wanneer het regent
Joris (23-5-2022 om 19:51)
@Beton: Even 2 onjuistheden corrigeren: Een scooter heeft geen voorrang als hij te hard en tegen de rijrichting in rijd. Dat zou betekenen dat asociale weggebruikers altijd voorrang hebben. Er was wel een kentekenplaat, die lag na de aanrijding op de grond zoals zichtbaar op de foto's. En als het voertuig was opgevoerd zal de bestuurder voor de totale schade moeten opdraaien, geen verzekering vergoed schade door opgevoerde scooters. En aangezien de jongen minderjarig is zullen de ouders worden aangesproken en zullen ze in de buidel moeten tasten. Daar denken die gasten niet bij na als ze de buurt onveilig maken met hun racescooters.
Beton (23-5-2022 om 14:24)
Scooter had voorrang., maar reed te hard. Opgevoerd, geen kentekenplaat, etc. Autobestuurder had geen voorrang, haaientanden. Niet opgelet, wel aansprakelijk, maar gedeeltelijk. Hopen dat de jongen herstelt. Was een maatje van mijn zoon. Sterkte allemaal!
Doris (23-5-2022 om 07:53)
Asociaal rijgedrag of niet, jongen is 16 jaar.. Hopen dat hij er snel bovenop komt.
Cookie-instellingen beheren