Weerbericht:
Tropisch warm
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Persoon naar ziekenhuis na ongeluk in Terneuzen

Toegevoegd: 23-05-2022, 14.51 uur
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - Een persoon is maandagmiddag gewond geraakt na een botsing in Terneuzen. De traumahelikopter moest ter plaatse komen om hulp te verlenen.


Het ongeluk gebeurde rond 13.35 uur op het fietspad naast de Meester FJ Haarmanweg in Terneuzen. Een scooterrijder en een fietser botsten daar tegen elkaar.

De politie en ambulancedienst kwamen ter plaatse om eerste hulp te verlenen. De ernst van de situatie was dusdanig erg dat ook de traumahelikopter uit Rotterdam in Terneuzen landde. Uiteindelijk werd een betrokkene per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie deed na het ongeluk onderzoek op het fietspad. Zowel de scooter als de fiets zijn uiteindelijk door agenten meegenomen naar het bureau.

 


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (23-5-2022 om 20:06)
Waarom rijd de politie rond met een aanhanger zonder kenteken?
Martin (23-5-2022 om 18:08)
En wat deed de scooter op de fietspad die daar niet hoort!
Cookie-instellingen beheren