Weerbericht:
Vandaag zonnig en droog
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 62 km

Automobilist ramt bord en rijdt van talud Nieuwdorp

Toegevoegd: 25-05-2022, 09.28 uur
Door: Roland de Jong

NIEUWDORP - Een automobilist is woensdagochtend bij Nieuwdorp tegen een groot verkeersbord gereden om vervolgens van een talud te rijden en in de bosjes tot stilstand te komen. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 08.25 uur op de Julianaweg tussen 's-Heerenhoek en Nieuwdorp. De automobilist reed richting Nieuwdorp toen hij aan de linkerzijde van de weg in de berm belandde, tegen het verkeersbord reed en van het talud gleed. Via een lager gelegen weg reed de auto vervolgens weer iets omhoog, terug het talud op.

Toen de politie arriveerde kwam er rook vanuit de auto. Dat bleek te worden veroorzaakt doordat de automobilist met zijn voet op het gas bleef zitten. Mogelijk werd het slachtoffer onwel. Hij werd door de ambulancedienst met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. De opgeroepen traumahelikopter werd niet meer ingezet. De brandweer verleende nog wel assistentie.

Bergingsbedrijf De Moor is ingeschakeld om de BMW te takelen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren