Weerbericht:
Veel zon en droog
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 30 km

Motorrijdster gewond bij ongeluk Stavenisse

Toegevoegd: 26-05-2022, 15.54 uur
De motorrijdster is naar het ziekenhuis gebracht.
De motorrijdster is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

STAVENISSE - Een motorrijdster is vanmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeluk op de Oudelandsedijk net buiten Stavenisse.


Het slachtoffer reed samen met andere motorrijders over de Oudelandsedijk en zou rond 14.15 uur hebben moeten uitwijken voor een groepje fietsers. Door de uitwijkmanoeuvre raakte de vrouw met de achterkant van haar motor een boom. Het slachtoffer kwam ten val en raakte buiten bewustzijn.

Er werd een traumahelikopter opgeroepen maar deze kwam niet meer ter plekke. De vrouw is met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De motor, welke was voorzien van een Belgisch kenteken, raakte bij het ongeluk beschadigd en zal worden getakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren