Weerbericht:
Overdag perioden met zon en kans op een enkele bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in de sloot langs A58, bestuurder gewond

Toegevoegd: 28-05-2022, 12.19 uur
Door: Manfred Berrevoets

‘S-HEER ARENDSKERKE - Bij een eenzijdig ongeluk op de A58 ter hoogte van ‘s-Heer Arendskerke is vanmorgen tenminste één persoon gewond geraakt. 


Rond 11.00 uur raakte een bestuurder van een personenauto door nog onbekende oorzaak van de weg. De auto kwam in een diepe sloot naast de snelweg tot stilstand. Een ambulance is met spoed ter plaatse gegaan. De bestuurder is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Bergingsbedrijf De Moor heeft het voertuig weggesleept. Omdat deze een dakkoffer vol met spullen bij zich had was het opruimen en hele klus. Het overige verkeer ondervond geen overlast van de bergingswerkzaamheden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren