Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 48 km

Kind gewond na val met motor in Terneuzen

Toegevoegd: 31-05-2022, 20.35 uur
Foto 4 van 4

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anuusfornuis (1-6-2022 om 10:41)
Stel je niet zo aan Bram, de vertrutting van de maatschappij dat ben jij. Zeer krachtig apparaat is de vibo van je vrouw in je poeper.
Rob (1-6-2022 om 09:02)
Wat ik mij dus afvraag, de bestuurder kon zijn weg weer vervolgen. En het kind dan, zat die nu vrolijk weer achterop of hoe is die dan naar huis gegaan....?
de échte motorbikkel (1-6-2022 om 08:42)
erg naar, maar niet te snel oordelen dat het belachelijk is om een kind mee te nemen op de motor. Het gaat bijna altijd wél goed, en het is natuurlijk erg leuk. Uiteraard zachtjes aan dan vallen de risico's natuurlijk heel erg mee. Je kan tenslotte ook van een fiets af vallen; of net als hier met z'n tweeën op de fiets onderuit. Wellicht gewoon een gevalletje "domme pech" Ik wens het kindje beterschap / sterkte, en natuurlijk de motorrijder ook.
bram (1-6-2022 om 02:04)
rijd zelf motor, maar kinderen meevoeren, nou echt niet. De motor is een zeer krachtig apparaat, maar eist tevens van de bestuurder de volle aandacht als die meedoet aan het verkeer. In dit risicovolle gebruik, daar horen kinderen niet bij betrokken te worden. Hoop voor de bestuurder: gratis maar kostbaar lesje. Niet meer doen !! Sterkte voor het kind.
bert kaiser (31-5-2022 om 21:45)
was ook belachelijk om een kind zo te vervoeren
.... (31-5-2022 om 21:32)
Vanaf 16 op een scooter....? Vanaf 16 jaar meerijden op een motor! En liever nog 18 wat mij betreft. Sowieso, wie neemt in godsnaam een kindje mee op de motor, dan ben je toch niet helemaal lekker. En dan ook nog heel terneuzen door. Als het dan toch persé moet rij je even stapvoets de straat heen en terug door, dat is meer dan zat zie je wel. Ik zou zeggen nee dat is niet voor kindjes. Daar ben je als volwassene toch zeker slim genoeg voor.
Cookie-instellingen beheren