Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder overleden na botsing met landbouwvoertuig Kapelle

Toegevoegd: 11-06-2022, 09.31 uur
Foto 16 van 24

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Stephan (14-6-2022 om 08:09)
@ikzelf: ik ken de omstandigheden van het ongeluk niet, dus ik neem aan dat geluid maken geen verschil had uitgemaakt. Wellicht dat de motorrijder het voertuig wel heeft gezien maar niet goed de lengte heeft ingeschat. Ik wil echter nog maar benadrukken dat het ook vaak voorkomt dat motorrijders over het hoofd worden gezien en dat geluid in dat geval kan bijdragen aan observatie door andere weggebruikers. Geheel afgezien van het rijgedrag van sommige motorrijders uiteraard. Als motorrijder moet je je net meer bewust zijn van het feit dat je minder goed gezien wordt en situaties nog beter inschatten. Spijtig dat deze motorrijder het niet heeft gered.
Ikzelf (13-6-2022 om 22:20)
@stephan; in dit geval had geluid geen verschil gemaakt. De verreiker was overgestoken en waarschijnlijk heeft de motorrijder de kar niet gezien, want hij heeft het laatste puntje geraakt. Toen de verreiker ging oversteken, was de motor nog ver weg.
Stephan (13-6-2022 om 12:45)
Als motorrijder is het vreselijk om zulke berichten te lezen en nog meer om de foto's te zien, de staat van de motor na het ongeluk doet vermoeden dat de klap enorm is geweest. De klap voor de nabestaanden des te groter. Ik hoop dat zijn familie waardig afscheid van hem kan nemen, heel veel sterkte voor de nabestaanden. Loud pipes save lives.. al valt te betwijfelen of een landbouwvoertuig omgevingsgeluid goed kan doorlaten tot de bestuurder.
Milou (11-6-2022 om 21:09)
Heel veel Sterkte toegewenst . Voor de familie ,vrienden en kennissen .
Harry (11-6-2022 om 19:40)
Heel veel sterkte voor de fam, vriendn, kennissen, en iedereen die het van dicht bij hebben moeten mee maken, haal eerst het onkruid uit uw eigen tuin, voordat u er een ander op wijst!!!!
Joop (11-6-2022 om 18:22)
Wat een vreselijk triest nieuws weer…
Cookie-instellingen beheren