Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Brandje bij woning Kempensdam Rilland

Toegevoegd: 15-06-2022, 21.11 uur
Na de melding rukten ploegen uit Rilland en Krabbendijke uit.
Na de melding rukten ploegen uit Rilland en Krabbendijke uit.
© Foto: Brandweer Krabbendijke
Door: Roland de Jong

RILLAND - Blusploegen uit Krabbendijke en Rilland zijn woensdag aan het begin van de avond met spoed uitgerukt nadat melding was gemaakt van een vermoedelijke binnenbrand.


Nadat rond 19.05 uur melding was gemaakt van een brand in een keuken of shuur bij een huis aan de Kempensdam werden de tankautospuiten van de brandweerposten Krabbendijke en Rilland opgeroepen.

Ter plekke bleek sprake te zijn van een brand in de begroeiing bij een pergola. De brandweerlieden van de post Rilland waren als eerste ter plaatse en hadden het vuur snel onder controle. De ploeg uit Krabbendijke kon al snel weer door naar de kazerne.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arthur (16-6-2022 om 18:41)
De pyromanen zijn weer actief. Elke zomer is het weer raak, meestal zijn het coniferen die in brand worden gestoken.
Cookie-instellingen beheren