Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ouder persoon onwel na GHB-gebruik Bruinisse

Toegevoegd: 17-07-2022, 14.38 uur - Update: 17-07-2022, 18.46 uur
Ouder persoon onwel na GHB-gebruik Bruinisse
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

BRUINISSE - De handhaving van de gemeente Schouwen-Duiveland is gisteren enige tijd bezig geweest met een ouder persoon die op de Strandweg bij Bruinisse onwel was geworden. Er was door het slachtoffer GHB gebruikt.

Omdat het slachtoffer niet direct werd gevonden op de Strandweg, hebben de handhavers samen met een ambulanceteam een zoekslag gemaakt in de omgeving van de Strandweg. Uiteindelijk werd het slachtoffer aangetroffen langs de waterkant. De ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer verzorgd en meegenomen naar het ziekenhuis in Dirksland.

De persoon waarmee het slachtoffer op pad was, gaf ook aan GHB te hebben gebruitk. Deze was echter met een motorvoertuig op de Strandweg. De politie is ter plaatse gekomen om deze bestuurder een rijverbod te geven. De geverbaliseerde is vervolgens te voet richting huis vertrokken.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram (18-7-2022 om 00:23)
Wat jammer voor die oudere persoon (het slachtoffer) dat hij GHB gebruikt heeft. Of dit op aandringen van zijn begeleider is geweest, komt niet zo naar voren, maar is helaas wel de verwachting. Deze oudere man graag uitleggen dat dit nooit meer moet gebeuren. Voor de andere (betrokken) persoon, gewoon straffen met de straf die hiervoor staat. In ieder geval rijbewijs intrekken. Wordt uiteindelijk ook gewoon gedaan bij overtreden van de alcohol -voorschriften, gebruik in het verkeer ! Sterkte ouwe baas.
pipo (17-7-2022 om 22:13)
Hij had zeker teveel boosters genomen. Het schijnt dat je daar ook flink van in de war raakt.
Mediaan (17-7-2022 om 21:20)
Nou nou, wat een reacties weer. Alleen maar zuur. Er kan toch een keer iets uit de hand lopen met gebruik. Of je wilt gewoon een keer even een leuke ervaring.
Henky (17-7-2022 om 20:09)
Hij had vast gedacht laat ik ook eens gek doen ,het spreekwoord verstand komt met de jaren is hier niet van kracht wat één kansloze eikel gewoon voor de kosten laten opdraaien ,dan zal het spreekwoord weer zijn ,van één kikker kan je geen veren plukken natuurlijk
Karl (17-7-2022 om 18:02)
Lekker laten wegrotten. Die gebruikers maken alleen maar kosten voor de maatschappij.
Mar (17-7-2022 om 16:13)
Zulk misselijk kansloos soort voor alle kosten op laten draaien voor de hulpberlening en voor die andere kansloze levenslang rijbewijs invorderen want dit soort zal weer achter het stuur kruipen en nog iemand dood of lebenslang invalide rijden....doir zulk soort moet iemand anders mis langer op medische hulp wachten plus zo gaan we allemaal hogere kosten betalen aan ziektekosten en belastingen
Cookie-instellingen beheren