Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ouder persoon onwel na GHB-gebruik Bruinisse

Toegevoegd: 17-07-2022, 14.38 uur - Update: 17-07-2022, 18.46 uur
Ouder persoon onwel na GHB-gebruik Bruinisse
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

BRUINISSE - De handhaving van de gemeente Schouwen-Duiveland is gisteren enige tijd bezig geweest met een ouder persoon die op de Strandweg bij Bruinisse onwel was geworden. Er was door het slachtoffer GHB gebruikt.

Omdat het slachtoffer niet direct werd gevonden op de Strandweg, hebben de handhavers samen met een ambulanceteam een zoekslag gemaakt in de omgeving van de Strandweg. Uiteindelijk werd het slachtoffer aangetroffen langs de waterkant. De ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer verzorgd en meegenomen naar het ziekenhuis in Dirksland.

De persoon waarmee het slachtoffer op pad was, gaf ook aan GHB te hebben gebruitk. Deze was echter met een motorvoertuig op de Strandweg. De politie is ter plaatse gekomen om deze bestuurder een rijverbod te geven. De geverbaliseerde is vervolgens te voet richting huis vertrokken.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
vanpuffelen (17-7-2022 om 15:34)
Fijn zulke grappenmakers , daar gaan de zorg (on) kosten weer heen .
bert kaiser (17-7-2022 om 15:22)
ach de stakker , kon zeker niet zonder die troep
Cookie-instellingen beheren