Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Coniferenboom vat vlam in Middelburg

Toegevoegd: 04-08-2022, 12.41 uur
Coniferenboom vat vlam in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De brandweer is donderdagmorgen uitgerukt voor een buitenbrandje in Middelburg. Een coniferenboom, die tegen een woning stond, had daar vlam gevat.


De bluslieden van de post aan de Rooseveltlaan werden rond 06.00 uur gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Seislaan in Middelburg. Toen de brandweer arriveerde op de locatie bleek dat een coniferenboom, die tegen een woning stond, in de brand was gevlogen.

Omdat de melder al was begonnen met het blussen van de brand is, volgens de brandweer, erger voorkomen. De brandweerlieden blusten ter plaatse nog na. Ook werd de woning nog gecontroleerd. Echter troffen de medewerkers van de brandweer geen bijzonderheden meer aan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arthur (5-8-2022 om 14:43)
Klote pyromanen zijn weer bezig, elke zomer hetzelfde liedje.
mevrouw (5-8-2022 om 11:36)
schrok me rot 5 over 6 toeters en bellen beetje overdreven kan toch zonder sirenes er naar toe gaan ipv mensen zo laten schrikken
Archaios (5-8-2022 om 06:28)
@mar ha ha onkruid verbranden om 6.00 uur vroeg in de ochtend? Lijkt mij van niet. Oorzaak onbekend. Althans staat niet in de berichtgeving.
Henky (4-8-2022 om 18:17)
scheelt weer voor een kap vergunning en een rit naar het stort
mar (4-8-2022 om 15:28)
Onkruid aan het verbranden zeker, slecht iets. Zeker nu het zo droog is.
Cookie-instellingen beheren