Weerbericht:
Vanochtend in het noorden lokaal glad. Verder buien, soms met natte sneeuw
Verkeersinformatie:
96 files van totaal 396 km

LPG stroomt uit pomp bij tankstation Tholen

Toegevoegd: 13-08-2022, 00.18 uur
De brandweerlieden voerden metingen uit.
De brandweerlieden voerden metingen uit.
© Foto: Brandweer Tholen
Door: Remi Mesu

THOLEN -  De brandweer is vrijdagochtend ingezet voor een melding van een gaslek bij een tankstation in Tholen. Uiteindelijk bleek dat er LPG uit een pomp lekte.


De medewerkers van de brandweerpost in Tholen werden rond 07.00 uur opgeroepen voor een gaslekkage bij het tankstation aan de Postweg bij Tholen. De brandweer laat weten dat er bij een van de pompen sprake was van een forse uitstroom aan LPG.

De eigenaar van het tankstation had in de tussentijd verschillende afsluiters dichtgedraaid zodat verdere uitstroom voorkomen kon worden. Uiteindelijk voerden de brandweerlieden metingen uit. Ook stelden zij de situatie veilig. Uiteindelijk werd het tankstation na overleg met de officier van dienst van de brandweer en de eigenaar het pompstation weer vrijgegeven.

Een monteur zal later langs het tankstation komen om de lekkende LPG-pomp te repareren. Hoelang het zal duren voor de pomp weer werkt, is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram (13-8-2022 om 04:16)
Wederom blijkt, dat de brandweer in Zeeland, heel belangrijk is voor de veiligheid. Laten we dat even niet vergeten. Respect voor alle zaken waar voor zij worden ingezet !!
Cookie-instellingen beheren