Weerbericht:
Plaatselijk mist en vrijwel overal droog. Morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Medewerkers gecontroleerd na brandmelding

Toegevoegd: 16-08-2022, 23.07 uur
Medewerkers gecontroleerd na brandmelding
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - Twee medewerkers van een groothandel in Burgh-Haamstede zijn in de nacht van maandag op dinsdag onderzocht door de ambulancedienst na een brandmelding bij het bedrijf.


In een koel- en vriescel van een bedrijf aan De Roterij werd rond 00.40 uur een schroeilucht waargenomen. Omdat niet kon worden achterhaald waar deze vandaan kwam, werd de brandweer van Burgh-Haamstede ingeschakeld. Voor de brandweer was het aanvankelijk ook niet eenvoudig om te achterhalen waar de geur precies vandaan kwam maar uiteindelijk bleek een defecte koelmotor de schroeilucht te veroorzaken.

Voor de zekerheid zijn twee medewerkers van het bedrijf gecontroleerd door de ambulancedienst maar geen van beide hoefde mee naar het ziekenhuis, zo meldt de brandweer.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren