Weerbericht:
Bewolkt en soms wat (mot)regen. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer uitgerukt voor brand in schoorsteen

Toegevoegd: 15-09-2022, 09.58 uur
De brandweer kreeg het brandje snel onder controle.
De brandweer kreeg het brandje snel onder controle.
© Foto: 112Markiezaten
Door: Remi Mesu

SINT-ANNALAND - De brandweer is woensdag ingezet na een melding van een schoorsteenbrand bij een woning in Sint-Annaland. Het brandje was echter snel onder controle.


De brandweer werd woensdag rond 20.45 uur opgeroepen voor een schoorsteenbrand aan de Ooststraat in Sint-Annaland. Uit de schoorsteen van een woning in de straat zou veel rook zijn gekomen en in de omgeving was een brandlucht te ruiken.

Buurtbewoners lieten, volgens 112Markiezaten, weten dat er in de betreffende schoorsteen al eerder brand is geweest. Vrij snel was het brandje onder controle waarna de brandweer en politie weer konden terugkeren naar hun posten. Een opgeroepen hoogwerker van de brandweer uit Bergen op Zoom kon rechtsomkeert maken toen die net Sint-Annaland binnen reed.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren