Weerbericht:
Vanochtend in het noorden lokaal glad. Verder buien, soms met natte sneeuw
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 99 km

Lekkage uit afvoerbuis bij Xenos in Middelburg

Toegevoegd: 17-09-2022, 17.02 uur - Update: 17-09-2022, 17.40 uur
De lekkage werd volgens de brandweer veroorzaakt door een verstopping.
De lekkage werd volgens de brandweer veroorzaakt door een verstopping.
© Foto: Brandweer Rooseveltlaan
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - De brandweerlieden van brandweerpost Rooseveltlaan in Middelburg zijn vanmorgen bezig geweest met het verhelpen van een lekkage in de Xenos in Middelburg.


De wateroverlast werd omstreeks 11.35 uur doorgegeven aan de meldkamer. De centralist stuurde vervolgens de brandweer zonder spoed naar het gebouw aan Lange Delft in Middelburg. Ter plaatse bleek dat een lekkage was ontstaan in een afvoerbuis. Deze werd volgens de brandweer mogelijk veroorzaakt door een verstopping.

De brandweerlieden hebben de lekkage verholpen en de manager van de winkel geadviseerd contact op te nemen met een loodgieter.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
WeetAllesBeter (18-9-2022 om 23:01)
De loodgieter doet dit toch? Ik zal wel fout zitten.. Ik ga in ieder geval een dakdekker bellen om m'n pannekoeken te laten flamberen.
Jimmy Hendriks (17-9-2022 om 21:49)
Mensen worden niet allen preuts, maar zelfs te lui om iets te kunnen maken? Komop man, hier ga je toch geen brandweer voor bellen !
Cookie-instellingen beheren