Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
35 files van totaal 128 km

Auto rijdt sloot in op A58 Waarde

Toegevoegd: 17-09-2022, 18.43 uur
Auto rijdt sloot in op A58 Waarde
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

WAARDE - Een automobilist is vanmiddag van de weg geraakt op de A58 ter hoogte van Waarde. Het letsel bleek mee te vallen.


De auto raakte omstreeks 17.05 uur op de rechterrijbaan van de weg en belandde in een sloot. De toegesnelde politieagenten ontfermden zich over de betrokkene(n). Ter controle vroegen zij een ambulance ter plaatse. Volgens de politie viel het letsel mee.

De auto is uit de sloot gehaald en meegenomen door bergingsbedrijf Van Eijk.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Edwin Allaart (18-9-2022 om 14:05)
Uh volgens mij waren het mede weggebruikers waaronder een ambulancier die zich om her slachtoffer ontfermden. Ben zelf ook nog gestopt maar aangezien zij al uit de auto was en er genoegen mensen stonden zijn we weer doorgereden. Toen was er nog geen politie aanwezig.
Cookie-instellingen beheren