Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Automobilist die in sloot belandde was onder invloed

Toegevoegd: 19-09-2022, 12.20 uur
De automobilist raakte op z’n kop.
De automobilist raakte op z’n kop.
© Foto: Politie Zeeland-West Brabant
Door: Remi Mesu

BRUINISSE - De politie heeft de automobilist die zondag bij Bruinisse op z'n kop in een sloot belandde, aangehouden voor rijden onder invloed. Dat laten de agenten maandag via Facebook weten.


Het ongeluk gebeurde rond 16.20 uur op de N59 tussen Oosterland en Bruinisse. Getuigen verklaarden aan de politie dat de man die middag langzaam over de weg reed en slingerde. Hij belandde vervolgens ondersteboven in een naastgelegen sloot waarna andere weggebruikers hem uit het voertuig hielpen.

Volgens de politie hadden zij het vermoeden dat de man dronken was. De 36-jarige Rotterdammer wilde er te voet vandoor gaan, maar agenten hielden hem aan. Een blaastest wees uit dat hij inderdaad gedronken had. De agenten laten op Facebook weten dat de Rotterdam 1080 Ugl blies, bijna vijf keer de toegestane limiet. Het rijbewijs van de automobilist is daarop ingenomen. Ook werd de man aangehouden. Na verhoor is hij, met een proces-verbaal op zak, in vrijheid gesteld.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nick (21-9-2022 om 02:11)
@Johan, je ziet gewoon op de foto de bestuurdersdeur open staan , dus mocht je je nog afvragen hoe hij er uit is gekomen .....
Cq (19-9-2022 om 16:59)
Je zal hem maar tegen komen , in het slechtste geval een frontale botsing, met alle gevolgen. Politie moet offensief starten tegen deze criminaliteit, even als het beruchte mobieltje en politie maar roepen dure boete,s naar je ziet geen politie gebakje lucht!
de mus (19-9-2022 om 15:21)
Beste meneer ga a.u.b. hulp zoeken . Op dat tijdstip zo drongken .Dat wijst op een alcohol probleem . Probeer AA
Johan (19-9-2022 om 15:03)
Het lijkt me nog niet zo makkelijk om iemand uit een auto te helpen die zo in de sloot ligt. De deuren krijg je niet open omdat de auto klem zit. en ook de achterklep wil niet openzwaaien als de auto erop ligt. Dan zit je aardig opgesloten in je Volkswagentje. Hoe zou deze bestuurder uit het voertuig gehaald zijn?
Cookie-instellingen beheren