Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Politie houdt man aan die in auto vol gestolen spullen reed

Toegevoegd: 21-10-2022, 14.42 uur
Politie houdt man aan die in auto vol gestolen spullen reed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

WEMELDINGE - De politie heeft donderdag in Wemeldinge een 49-jarige man uit Roosendaal aangehouden op verdenking van heling. De verdachte zou in een auto rijden waarin verschillende goederen lagen die vermoedelijk van diefstal afkomstig waren.


Volgens de politie surveilleerde een agent donderdagavond vanwege recente diefstallen uit vrachtauto’s op de industrieterreinen binnen de gemeente Kapelle. Hij zag rond 21.15 uur op de Choorhoekseweg een ouder type Mercedes rijden die zich al eerder daar verdacht zou hebben opgehouden. De agent gaf de automobilist een stopteken waaraan door de bestuurder, die alleen in de auto zat, werd voldaan.

De bestuurder, een 49-jarige Roosendaler is een bekende van de politie in verband met vermogensdelicten. In de auto lag volgens de politie onder meer gestolen hijsmateriaal van een kraanverhuurbedrijf en een eveneens van diefstal afkomstige hoogtemeter. Ook de velgen en banden onder het voertuig zouden zijn gestolen. Twee gedupeerde eigenaren hebben de goederen inmiddels als hun rechtmatig eigendom herkend. De verdachte is door de politie aangehouden en zit vast voor verder verhoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Franky (23-10-2022 om 03:12)
Gewoon effe 10 minuten lang knuppelen dit gezwel.
Cees (22-10-2022 om 11:12)
Complimenten politie Op dergelijke figuren zitten wij in Zeeland niet te wachten.
Cookie-instellingen beheren