Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Incident crossterrein: Meisje (13) gewond

Toegevoegd: 23-10-2022, 09.59 uur
Het slachtoffer is volgens de politie een 13-jarig meisje.
Het slachtoffer is volgens de politie een 13-jarig meisje.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

RITTHEM - De persoon die gisteren dringend medische hulp nodig had bij het motorcrossterrein in Ritthem was volgens de politie ten val gekomen met een motor. Het slachtoffer is een 13-jarig meisje.


De tiener, afkomstig uit Wemeldinge, raakte volgens de politie rond 17.10 uur gewond toen ze met haar KTM ten val kwam bij de toegangsweg naar het crossterrein aan de Engelandweg. Twee ambulanceteams, de politie, de Koninklijke Marechaussee en de Rotterdamse traumahelikopter werden opgeroepen om hulp te verlenen.

Toen de helikopter rond 17.35 uur bijna boven Noord-Beveland vloog, werd de inzet geannuleerd. Het meisje is uiteindelijk per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Beterschap (23-10-2022 om 12:25)
Veel beterschap!
Cees (23-10-2022 om 11:33)
Wie gaat de kosten betalen. Wij dus die er niets mee te maken hebben. Kosten naar de ouders.
Koos P. (23-10-2022 om 11:21)
Nog steeds geen eigen traumateam? Een hobby mag best wat geld kosten, maar dit is elke keer toch weer een heel duur grapje? Betalen die crossers ook extra premie?
Cookie-instellingen beheren